101 Dalmatinac 2

1962. godine, porodica Retklif sa svojih stotinu i jedan dalmatinac se priprema za selidbu na svoju "Dalmatinsku farmu", tj. kuću na selu , u kojoj ima prostora za sve njih. Međutim , jedan od kučića, Peč , oseća se ignorisano i želi da bude jedinstven , kao i njegov televizijski heroj , Grom . Dok je gledao avanture Groma , čuo je da postoji šansa da se pojavi u emisiji . On je slučajno ostao kad je njegova porodica krenula na farmu , pa je odlučio da se pojavi na audiciji i sretne svog heroja i tako osvoji mesto kao gost u emisiji . On ne impresionira producente , time dozvoljava da ljubomorni Munja manipuliše njima , praveći od sebe heroja u sopstvenoj emisiji . Očajan , Peč odlazi i naleće na Groma .

Sa druge strane u Londonu , Kruela de Vil se vratila , ali je ona pod uslovnom zabranom tj. kaznom zbog svog prethodnog ponašanja . Više joj nije dozvoljeno da održava svoj prethodni način života , svoje misli pokušava da smiri uz pomoć Larsa , nemačkog umetnika . Da bi ga inspirisala ona ponovo pokreće potragu za dalmatincima , koristeći sliku Peča u novinama da pronađe njihovu novu adresu .

Pečova porodica konačno postaje svesna toga da je on nestao i vraćaju se u London da ga pronađu . Kruela je svoje bivše pristalice , Džaspera i Horacija , kaucijom izbavila iz zatvora . Ona ih šalje u ukradenom kamionu pseće hrane da ukradu preostale kučiće . Oni su uspeli nakon suočavanja sa dadiljom i odveli ih Larsu . Kada Kruela bude zatražila da napravi remek delo od njihovog krzna , Lars odbija , ne želeći da oni budu povređeni . Iznervirana , ona ga je vezala i zapušila mu usta i vraća se svom originalnom planu da napravi krznenu bundu od dalmatinaca .

Zarobljeni kučići su iskoristili da lajanjem u sumrak pošalju signal za opasnost tj. uzbunu , koji je stigao do Peča i Groma , i oni su krenuli da spasu Pečovu porodicu . Na putu , oni susreću Munju , koji ih prati i ubeđuje Groma da ne koristi Pečov potajni plan , ali da otvoreno napadne . On plaši Džaspera i Horacija , ali ga Kruela udarcem ostavlja bez svesti , i tako su on i Peč zarobljeni . Munja verujući da je njegov plan ispunjen , ušunja se u zgradu i otkriva da je Grom prevara i kaže mu da ono što mu je malopre rekao je bila laž da ga ukloni sa puta i konačno će izaći iz svoje senke , pre bega . Skrhan ovim otkrićem , i Grom govori Peču da je on stvarno glumac , Peč pada u očajanje , ali njegova braća i sestre pokušavaju da mu povrate raspoloženje i duh za borbom podsećajući ga da je Grom i u jednoj od televizijskih epizoda pobegao u sličnoj situaciji kao što je ova . Peč uspeva da oslobodi svoju porodicu , ali Grom ostaje iza , stideći se sebe samog , jer je razočarao Peča . Dalmatinci su pobegli kroz krov zgrade , dok su se ispred nje zaustavljali zlikovci ( Džasper i Horacije ) u Kruelinom autu . U međuvremenu , Grom beži iz zatvora i oslobađa Larsa .

Kruela , Džasper i Horacije otkrivaju beg , i nastaje jurnjava kroz ulice Londona , koja će prekinuti snimanje Munjine nove emisije , koja je u toku , tako što će ga udariti kolima . Kruela , Džasper i Horacije , su konačno u uličici na uglu pronašli kučiće . Peč pokušava da ih zadrži , dok ostali beže , ali oni su neustrašivi . Srećom , stiže Grom , a Lars izlazi na scenu i glumi srčani napad , brzo stiče simpatije Munje i ometa Kruelu u njenoj zabavi , udara Džaspera i Horacija i onesposobljava Kruelu , dok se Peč povlači nazad u njena kola .

Policija hapsi Munju , Džaspera i Horacija , dok je Kruela sada potpuno poludela i zato je poslata u institut za mentalno zdravlje . Kada su odvedeni Džasper , Horacije i Kruela , stigli su porodica Retklif , dadilja i Pečovi roditelji , kojima je on predstavio Groma . Oni mu zahvaljuju , ali on sebe predstavlja kao običnog glumca . Dok je Peč sa druge strane , u njegovim očima "pravo čudo od psa" . Nakon novinarske montaže otkriva se sudbina likova , a u poznatoj emisiji Groma sada se pojavljuje Peč kao njegov novi pomoćnik i ostali kučići kao statisti , terajući zlikovce u sumrak .

TAGOVI:

101 Dalmatinac 2
101 Dalmatinac 2 crtani film
101 Dalmatinac 2 sinhronizovano na srpski
101 Dalmatinac 2 na srpskom
101 Dalmatinac 2 ceo film
101 Dalmatinac 2 ceo film sinhronizovano na srpski
101 Dalmatinac 2 crtani film na srpskom
101 Dalmatinac 2 ceo film na srpskom
101 Dalmatinac 2 ceo film sinkronizirano na hrvatski
101 Dalmatinac 2 na hrvatskom
101 Dalmatinac 2 na bosanskom
101 Dalmatinac 2 sinhronizovano na bosanski