Barbi - Moja scena je Holivud

U bajci " Moja scena je Holivud " , devojke pohađaju srednju školu u Menhetnu i saznaju da se tu ( u njihovoj školi ) snima novi tinejdžerski špijun film , po imenu " Špijunsko društvo " , u kojem glumi Lindzi Lohan ( koja igra Mariel St. Clair , glavni lik ) i izmišljeni lik Rajan Ridli ( koji igra ulogu glumca , koji pokušava da privuče pažnju Lohanine ljubavi u filmu ) . Dok su devojke , Barbi , Čelsi , Medison , Noli , i Dilensi , išle da gledaju snimanje , one su došle na ideju da se ušunjaju u film , pretvarajući se da su statisti .

Posle nekog vremena , devojke otkrivaju da snimanje filma nije tako uzbudljivo kao što bi čovek pomislio i da zapravo treba uložiti dosta rada u njega ( u film ) , kao i to da moraju da čekaju satima pre nego što ih pozovu na snimanje , a Čelsi nastavlja da dobija užasne uloge kao što su devojka koja nosi peškire , devojka koja iznosi smeće i čišćenje posle konja . Devojke zamišljaju sebe da postaju prijateljice sa Lindzi Lohan , koja je zaista simpatična i prizemna ( i na kraju su stvarno postale prijateljice sa njom ) .

Kada se jedna od glumica povredila na snimanju i nije bila u stanju da igra svoju ulogu , Medison je pozvana da zauzme njeno mesto . Glumica koju ona zamenjuje igra glavnu žensku ulogu negativca u filmu , iako lik ima samo pet govornih linija tj. redova .

Nakon nekog vremena , slava počinje da udara Medison u glavu . Ona takođe misli da se ona i Rajan zabavljaju ( da su momak i devojka ) , jer uvek izlaze zajedno i tabloidi je nazivaju " Rajanova misteriozna devojka ." Kada ona bude pozvana na zabavu sa Rajanom i Lindzi , njeni prijatelji se pojavljuju , kako bi je iznenadili . Ali Medison je veoma gruba prema njima i pretvara se da ih ne poznaje . Ona počinje da se ponaša i oblači kao diva , i izbegava svoje dugogodišnje prijatelje . Ovo uzrokuje da njeni prijatelji postanu ljuti na nju i počnu da je izbegavaju .

Rajan Ridli na kraju priznaje Medison da nikada nije gajio osećanja prema njoj i da je sa njom " izlazio " samo zbog publiciteta . Nakon što Medison ispriča Lindzi šta joj se desilo, Lindzi odlazi kod Medisonih prijateljica i priča im šta se desilo Medison , i objašnjava im značaj prijateljstva . Devojke odlaze kući kod Medison , gde se ona izvinjava svojim prijateljicama zbog svog ponašanja prema njima i one joj opraštaju .

Na kraju , oni su svi pozvani na otvaranje filma , na ulazu je crveni tepih . Tamo , kada je Rajan pokušao da privuče pažnju Medison i Lindzi , one su ga ignorisale i otišle da gledaju film sa ostalim devojkama .

TAGOVI:

Barbi - Moja scena je Holivud
Barbi - Moja scena je Holivud crtani film
Barbi - Moja scena je Holivud sinhronizovano na srpski
Barbi - Moja scena je Holivud na srpskom
Barbi - Moja scena je Holivud ceo film
Barbi - Moja scena je Holivud ceo film sinhronizovano na srpski
Barbi - Moja scena je Holivud crtani film na srpskom
Barbi - Moja scena je Holivud ceo film na srpskom
Barbi - Moja scena je Holivud ceo film sinkronizirano na hrvatski
Barbi - Moja scena je Holivud na hrvatskom
Barbi - Moja scena je Holivud na bosanskom
Barbi - Moja scena je Holivud sinhronizovano na bosanski