Barbi - Na labudovom jezeru

Barbi je pričala priču svojoj sestri Keli , koja se oseća nelagodno zbog toga što je preko noći prvi put u kampu . Ona se priseća priče dok gleda zvezde , koja je počela pronalaženjem Labuda .

Priča počinje sa Odet koja pleše u pekari svog oca . Odet se oseća srećno jer ona zna kako da igra baletski ples , kojim se veoma teško rukuje ili praktikuje . Njena sestra , Mari , je prikazana kao brz jahač konja . Jednorog po imenu Lila , stiže u selo i uspeva da pobegne lovcima i u potrazi za Začaranom šumom nailazi na radoznalu Odet . Lila postaje zarobljena , pa Odet pokušava da nađe nešto dovoljno dobro da oslobodi jednoroga . Ona primećuje magični kristal u okviru šupljine obližnjeg drveta i uzima ga . Malo posle toga ona saznaje da je kristal namenjen onom ko uspe da ga pomeri tj. izvadi i da tako pobedi zlog čarobnjaka Rotberta .

Kraljica vila , koja je posmatrala šta se događa , dolazi do Odet i govori joj da je ona izabrana za čišćenje zla , koje remeti šumu , a koje potiče od kraljičinog vilinskog rođaka , Rotberta . Odet , ne želeći da se meša u ovu situaciju , odbija . Kraljica vila poštuje to i šalje Lilu da je izvede iz šume . Iznenada , Rotbert se pojavljuje u šumi sa svojom ćerkom , Odil , i pretvara Odet u Labuda . Kraljica vila je u stanju da delimično preokrene efekte čini , što znači da Odet zadržava svoj ljudsko obličje po noći , ali tokom dana , ona je primorana da bude Labud . Kraljica vila takođe daje Odet krunu sa kristalom u njoj , koji će je zaštiti od Rotberta .

Odet takođe upoznaje i ostale vilenjake iz šume : Karlita , sada tvora , Ivana , bodljikavo prase kao i nekoliko drugih . Odetin otac i sestra , počinju da je traže , nakon što su primetili da je Odet nestala . Pojavljuje se princ Danijel , koji živi u dvorcu u istom selu kao Odet . Nadahnut čovek , koji preferira istraživanje više nego brak , na veliko zaprepašćenje svoje majke .

Odet je odlučna da pronađe rešenje problema i odlazi u magičnu biblioteku da ga potraži . Međutim , oni nisu u stanju da pronađu knjigu o Šumskom znanju i Odet je obeshrabrena . Rotbert mami princa Danijela u šumu , rešen da ga odvede da ulovi Odet . Međutim , Danijel je opčinjen lepotom Labuda i odlučuje da ga pusti da živi . Njih dvoje se uskoro zaljubljuju kada on vidi njeno pravo obličje . Oni graciozno plešu , a potom se Odet transformiše u Labuda .

Danijel pita Odet za bal , ali ona prvo odbija , dok je on konačno ne ubedi da dođe . Uskoro , Erasmus - trol zadužen za biblioteku stiže , pošto je pronašao knjigu . On im otkriva da je rešenje prava ljubav , samo na taj način Danijel može sve da ih spasi . Međutim , ako se Danijel zaljubi u drugu devojku , magija kristala će izgubiti svoju moć . Kraljica vila uči Odet kako da igra valcer na balu , ali su prekinute u tome kada je Erasmus kidnapovan . Oni uspevaju da ga spasu , ali Rotbert saznaje šta će biti njegov pad . Dakle , činima , on uspeva da Odil izgleda kao Odet u Danijelovim očima .

Odet , u labuđem obličju , žuri u dvorac da upozori Danijela o prevari , ali je sprečena da uđe unutra . Na balu, princ Danijel izjavljuje svoju ljubav Odil , misleći da je ona Odet , što je izazvalo da Odet padne na zemlju , kristal je izgubio svoju moć i ona je smrtno oslabljena .

Rotbert otkriva istinu i on i Odil beže . Danijel trči za njima i Kraljica vila pokušava da oživi Odet , koja je jedva živa . Međutim , Rotbert pretvori Kraljicu vilu u miša i pokušava da ubije Odet i Danijela . Njih dvoje padaju jedno preko drugog , sa isprepletanim rukama .

U tom trenutku , moć kristala eksplodira spolja , zaustavlja Rotberta , jer su njih dvoje zaista bili zaljubljeni . Njih dvoje se probude i sva Rotbertova zloba je uništena . Na kraju , Odet i princ Danijel priznaju svoju ljubav jedno drugome . Svi iz sela i začarane šume slave . Odet i Danijel su se venčali i napokon bili srećni . Rotbert je dobio šta je zaslužio - sada je ptica kukavica u zidnom satu , dok je prema Odil sudbina bila milostivija , ali ponižavajuća , jer je postala služavka .

Na kraju , ova priča je pomogla Keli da stekne novu odlučnost i ona obećava da će učestvovati u trci sutradan . Ona zeva i leže u krevet , a Barbi ostaje nasmejana iza nje .

TAGOVI:

Barbi - Na labudovom jezeru
Barbi - Na labudovom jezeru crtani film
Barbi - Na labudovom jezeru sinhronizovano na srpski
Barbi - Na labudovom jezeru na srpskom
Barbi - Na labudovom jezeru ceo film
Barbi - Na labudovom jezeru ceo film sinhronizovano na srpski
Barbi - Na labudovom jezeru crtani film na srpskom
Barbi - Na labudovom jezeru ceo film na srpskom
Barbi - Na labudovom jezeru ceo film sinkronizirano na hrvatski
Barbi - Na labudovom jezeru na hrvatskom
Barbi - Na labudovom jezeru na bosanskom
Barbi - Na labudovom jezeru sinhronizovano na bosanski