Barbi - Palčica

Priča počinje sa Barbi i decom iz vrtića , koja šetaju po velikoj livadi , spremna da zasade drveće . Ema , jedna od njih ( dece ) , pronalazi malo drvo i odluči da ga zasadi , ali njeni prijatelji joj se smeju zbog toga . To čini Emu tužnom , ali Barbi je oraspoloži govoreći joj da malo drvo može da poraste u veoma veliko drvo . Onda , Barbi deci priča o Palčici .

Palčica je jedna od Zvončica . Zvončice imaju sposobnost da omoguće biljkama da brže rastu (i kao što je otkriveno kasnije , one mogu učiniti da biljke rastu bukvalno niotkuda ) . Palčica je uzbuđena oko toga kada će se roditi bebe Zvončice . Ona stvara lažna krila za sebe i svoje dve prijateljice , Džanesu i Kriselu . One će iskoristiti krila da vide kako će se iz zvoncastih pupoljaka cvetova razviti bebe Zvončice . Kada one budu isprobavale krila , iznenada , mnogo traktora dolazi na njihovo polje . Skrivajući se u cveeću , njih tri su zarobljene . One su donete u stan , u kome nikad pre nisu bile .

Stan pripada roditeljima razmažene , bogate devojčice , po imenu Marina . Cveće je smešteno u Marininoj spavaćoj sobi . Dok Palčica , Krisela i Džanesa traže način da se vrate u svoje polje , Marinin pas Pufi ih juri . Marina dolazi u spavaću sobu , dok se njih tri kriju . Marina razgovara sa njenom prijateljicom Viki mobilnim telefonom o svojim roditeljima , koji će graditi fabriku na polju Zvončica .

Uznemirena Palčica grdi Marinu , koja je iznenađena , ali srećna što je pronašla zanimljivu stvar da pokaže Viki . Ona se uvek takmiči protiv Viki . Tri Zvončice pokušavaju da pobegnu od Marine i Pufija .

Konačno , Palčica šalje Kriselu i Džanesu kući . One će ometati rad u polju , dok će Palčica razgovarati sa Marinom . Palčica tera Marinu da joj obeća da neće nikome reći za nju i Marina mora ubediti roditelje da zaustave izgradnju fabrike . Zauzvrat , Palčica će uraditi neke posebne stvari za Marinu .

U početku , Marina ne razgovara ozbiljno sa svojim roditeljima o tome . Ona čak želi da prekrši svoje obećanje Palčici , kada poziva Viki i Ešli u svoju kuću . Ona želi da njih dve vide ono što niko u svemiru ne može imati , a to je Palčica . Palčica postaje ljuta na Marinu i napušta stan , pre nego što Marina shvatai da joj Viki i Ešli nisu prave prijateljice ; Palčica je njena prava prijateljica .

Marina odlazi u polje i traži oproštaj od Palčice . Ona takođe želi da očajnički i iskreno sačuva ( spasi ) polje . Palčica joj oprašta , a zatim pokazuje Marini ostale Zvončice i pupoljke cvetova iz kojih treba da se razviju bebe Zvončice .

Te noći , Marina , Palčica , Džanesa , Krisela , Pufi i ptica Lola rade naporno da bi sagradile vrt , o kojem je Marina dugo maštala , da u njemu može piti čaj sa roditeljima . Sledećeg dana , Marina pita roditelje da zaustavi izgradnju fabrike , a Palčica se pojavljuje pred Marininim roditeljima . Palčica im objašnjava da će pupoljci zvoncastih cvetova uskoro procvetati . Evana i Vanesu , Marinine roditelje je Palčica uspela da ubedi i oni pokušavaju da zaustave Majrona , izvođača radova , da uništi polje .

Uz pomoć ptica i drugih Zvončica , Majronovi radnici beže , misleći da je to polje ukleto . Ali , Majron je ljut i rešen da završi ovaj posao , a i mrzi cveće . Konačno , Marina i Palčica stižu i one zaustavljaju Majrona . Odmah posle njih , stižu Evan i Vanessa u polje da zaustave projekat izgradnje fabrike . Tim ptica otera Majrona , a Marina i njena porodica vide procvat pupoljaka zvoncastih cvetova . Da bi sprečili druge ljude da grade fabrike u polju , oni pretvaraju polje u PARK PUN ZELENILA , tj. PRIRODNI REZERVAT .

Na kraju priče , se prikazuje to da su Barbi i deca u Marininom prirodnom rezervatu . Barbi kaže to da čak i najmanja osoba može napraviti velike preokrete . Marina je mala , u poređenju sa odraslima .

Čudna stvar u priči je to da se Palčica, Džanesa i Krisela , koje su u priči , iznenada pojavljuju , sedeći na drvetu . Barbi im maše svojom rukom . Njih tri zatim koriste svoje moći Zvončica da Emino drvo poraste , što posle svega znači da je priča istinita .

TAGOVI:

Barbi - Palčica
Barbi - Palčica crtani film
Barbi - Palčica sinhronizovano na srpski
Barbi - Palčica na srpskom
Barbi - Palčica ceo film
Barbi - Palčica ceo film sinhronizovano na srpski
Barbi - Palčica crtani film na srpskom
Barbi - Palčica ceo film na srpskom
Barbi - Palčica ceo film sinkronizirano na hrvatski
Barbi - Palčica na hrvatskom
Barbi - Palčica na bosanskom
Barbi - Palčica sinhronizovano na bosanski