Barbi - Priča o sireni (drugi deo)

Godinu dana nakon događaja iz prethodnog filma , Merlia se takmiči u surfovanju po vrućini . Merlia osvaja prvo mesto , tesno pobedivši svog rivala , Kajli Morgan , mada će se obe dame takmičiti u finalu , u Australiji .

Merlia koristi svoju magičnu ogrlicu da se pretvori u sirenu i govori svojoj majci , kraljici Kalisi , dobre vesti . Kalisa se priprema za ceremoniju promene plime , koja će se održati u gradu Akuelia , koja se održava svakih dvadeset godina , da dobije sposobnost da Merilia postane član kraljevske porodice . Kalisa očekuje od Merlie da prisustvuje tome , ali je takmičenje u surfovanju istog dana . Majka i ćerka se svađaju i razilaze .

Sledeća runda vrucine se održava u Australiji , i Kajli pobeđuje Merliu , kada ona namerno zakači Merliinu dasku za surfovanje i prouzrokuje to da ona pada . Uprkos Kajlinoj pobedi , Merliin stoj na rukama na dasci za surfovanje je privukao pažnju novinara , i njoj je prišla Džordži Medžors koja je pitala Merliu da bude zaštitno lice surfera za Vejv Krest .

Te noći na zabavi , Merlia je imala snimanje sa Džordži . Kajli je prišla riba po imenu Alister , koja joj govori da Merlia ima moći , koje joj daju prednost u surfovanju . Alister ubeđuje Kajli da ukrade Merliinu ogrlicu , koju je Merlia skinula zbog snimanja . Kajli uspeva da ukrade ogrlicu , i prateći Alisterova uputstva , stavlja ogrlicu i pretvara se u sirenu . Alister onda mami Kajli pod vodom da pliva do dubokog rova , gde je Eris i dalje zarobljena u vrtlogu . Njuška - morski lav , koji je bio svedok Kajline transformacije , tajno ih prati . Alister i Eris uspevaju da prevare Kajli da uđe u vrtlog , zauzimajući Erisino mesto i oslobađajući je .

Njuška se vraća nazad na površinu do Merlie , koja je tražila svoju ogrlicu . Merlia i dalje može da diše pod vodom , tako da sledi Njušku do rova i oslobađa Kajli iz vrtloga . Kajli je zahvalna Merlii i obećava da će joj pomoći da zaustavi Eris.

Eris i Alister putuju u Akueliu tako da Eris može da izvrši ceremoniju promene plime sama . Usput su sreli Stargejzere , grupu velikih, moćnih riba . Eris im preti sa svojim novim čarolijom , i oni se slože da je prate i slušaju . Oni dolaze u Akueliu dok Kalisa i ambasadorke okeana : Mirabela , Kejtrin , Selena , i Renata , čekaju podne da ceremonija počne . Nastaje borba , i Eris uspeva da baci svoju čaroliju na Kalisu , čiji rep postaje težak i vuče je dole na dno okeana . Eris takođe baca čaroliju na sve ambasadorke i postavlja im zamku .

Merlia , Kajli i Njuška se sastaju sa Zumom i Kalisom , i Kalisa i Merlia se izvinjavaju jedna drugoj . Pošto Kalisa ne može da se pomeri , Merlia odlučuje da obavi ceremoniju umesto nje , prihvatajući da će na taj način ona trajno imati rep . Merlia , Kajli , Zuma i Njuška odlaze u Akueliu , gde su uspeli da prođu pored Stargejzera i oslobode ambasadorke . Merlia uspeva da sedne na presto u pravo vreme , ali ne uspeva zato što ona ima noge . Kajli donosi ogrlicu Merlii na vreme , a ceremonija je završena , uništavanjem svih Erisinih čarolija i davanjem novog repa Merlii . Erisine čarolije koje je bacala na druge sada se vraćaju njoj , i Kajli opet dobija noge .

Merlia , Kalisa i Kajli plivaju na površinu , i stižu na vreme , na finale surfovanja . Kalisa daje Kajli magičnu ogrlicu s obzirom da je dokazala da je hrabra i pošto im je pomogla . Iako je Merlia prihvatila svoju dužnost , ona želi da ponovo može biti čovek i njene noge joj se magično vraćaju same . Kalisa objašnjava da ceremonija pretvara onog koji je obavlja u pravog sebe , a Merliina istina je i jedno i drugo - da je prava ona i čovek i sirena .

Kajli i Merlia su se pridružile takmičenju zajedno , ali kada su počele da surfuju , Merlia je ometena svojom novopronađenom sposobnošću da stvori Merliu , kada ona dotakne vodu . Kajli je pobedila na takmičenju u surfovanju i ponuđeno joj je od strane Džordži da postane novo zaštitno lice surfera za Vejv Krest . Kajli dovodi Merliu na binu , i one drže i podižu trofej zajedno .

TAGOVI:

Barbi - Priča o sireni (drugi deo)
Barbi - Priča o sireni (drugi deo) crtani film
Barbi - Priča o sireni (drugi deo) sinhronizovano na srpski
Barbi - Priča o sireni (drugi deo) na srpskom
Barbi - Priča o sireni (drugi deo) ceo film
Barbi - Priča o sireni (drugi deo) ceo film sinhronizovano na srpski
Barbi - Priča o sireni (drugi deo) crtani film na srpskom
Barbi - Priča o sireni (drugi deo) ceo film na srpskom
Barbi - Priča o sireni (drugi deo) ceo film sinkronizirano na hrvatski
Barbi - Priča o sireni (drugi deo) na hrvatskom
Barbi - Priča o sireni (drugi deo) na bosanskom
Barbi - Priča o sireni (drugi deo) sinhronizovano na bosanski