Barbi - Princeza i pop zvevda

U leto , Maribela , magično kraljevstvo , će imati svoju petu stogodišnjicu . Princeza Tori i njene mlađe sestre Meredit i Trevi su veoma zauzete , moraju da prisustvuju ceremonijama i balovima , i uvek da budu spremne i da se pravilno ponašaju . Princeze misle da je to težak posao . Kad god imaju priliku , one se ušunjaju i igraju zajedno . Pre pete stogodišnjice Maribele , princeze su morale da pozdrave kraljevske posetioce , koji su došli u Maribelu zbog te prilike . Tori bi želela da može da ima uzbudljiv , muzički ispunjen život kao njena omiljena pop zvezda , Kira . Ona bi volela da može da gleda Kirin nastup blizu svoje palate .

Kira , svetski poznata kantautorka , je na spisku gostiju i nastupiće na festivalu za petu stogodišnjicu Maribele . Kira uživa u turnejama , pozdravlja fanove i ima ekstravagantne , spektakularne koncerte . Međutim , zbog toga nema slobodnog vremena da radi ono što je bila njena strast : pisanje pesama .

Kira misli da bi bilo fenomenalno biti princeza . Sledećeg dana , članovi kraljevskog dvora su pozvani u palatu u Maribeli da upoznaju kraljevsku porodicu . Vojvotkinja Amelija , Torina stroga tetka , zabranjuje Tori da gleda Kirin koncert , jer bi ona trebalo da pozdravi goste kada stignu . Kada Kira stigne u palatu za festival , ona upoznaje Tori . One odmah postaju prijateljice , i njihovi ljubimci psi Vanesa i Rif , takođe . Tori vodi Kiru u obilazak dvorca , i tako su one počele da se šale oko toga da zamene mesta . Kira kaže Tori kako čezne za tim da bude princeza i nosi krunu kao ona . Tori daje Kiri svoju krunu da je proba . Kira uzima svoj magični mikrofon i magično pretvori svoju odeću u haljinu i Tori onda pokazuje Kiri svoju magičnu četku zaq kosu . Tori koristi svoju magičnu četku za kosu , tako da transformiše svoju kosu u drugačiji stil , tj. drugu frizuru . One onda shvataju to da izgledaju slično .

Tori ubeđuje Kiru da one ostanu prerušene jedna u drugu , dok je ona vodi u obilazak njenog dvorca . One ulaze u tajnu baštu , gde vile neguju i održavaju biljke . Tamo se nalazi dijamantski cvet Gardenia , koji je korišćen da se plati škola i druge stvari . Tori kaže Kiri da se koren dijamantskog cveta Gardenie širi kroz celo kraljevstvo . Bez toga , biljke Maribele bi uvenule . Dijamantski cvet Gardenie čini kraljevstvo magičnim . Tori zgrabi dva dijamanata ispod dijamantskog cveta Gardenie . Vile stavljaju dijamante na njihove ogrlice , praveći od tih ogrlica njihove ogrlice prijateljstva . Napolju , Kirin menadžer Krajder koga Kira zove Sejmur je umoran od toga da ne bude zvezda i dolazi u dvorac da pronađe dragocenosti , dok ga Torina tetka vodi u obilazak . Torina tetka onda primećuje da je Tori dovela stranca u tajno dvorište . Kirin menadžer , tajno prisluškujući to , pravi plan da ukrade dijamantsku biljku . Torina tetka grdi Tori ( odnosno Kiru , jer su prerušene ) , zbog dovođenja stranaca u dvorište tajne bašte .

Tori i Kira se vraćaju u Torinu sobu , pošto je Kira zamalo upala u nevolju . Tori i Kira shvataju da one žele da nastave da budu prerušene jedna u drugu i međusobno se slažu da tako ostane još jedan dan . Tori uči Kiru kako da budu princeza kroz pesmu i Kira uči Tori kako biti pop zvezda . "Kira" daje autograme ljudima i uživa u tome . U međuvremenu , "Tori" uči kako da se ponaša kao princeza . Princ Liam počinje da se zaljubljuje u nju . "Tori" takođe piše novu pesmu , dok se igra sa Torinim mlađim sestrama . Kasnije , "Tori" zaključava njena tetka , jer "Tori" nije završila pisanje govora i ona pokušava da izađe dok "Kira" peva pesmu po prvi put na sceni i govori narodu : " vi imate najbolju princezu u svemiru , u stvari princeza Tori je zaista fenomenalna i često je pogrešno shvaćena od strane svoje tetke " .

Kasnije , Krajder ( Kirin menadžer , koji želi da ukrade dijamante i postane poznat ) i Rupert ( Krajderov asistent , koji želi da bude Krajderov najbolji prijatelj ) izvlače dijamantski cvet Gardenie . Vile pokušavaju da ih zaustave , ali njihovi napori nisu dovoljni . Tori i Kira ih zaustavljaju i otkrivaju da je najbolje biti ono što jesi , tj. ne prerušavati se u nekog drugog .

Nakon toga , Krajder leti letećim odelom i pokušava da odleti iz Gardenie , tako Tori i Kira , koristeći svoju magičnu četku za kosu i mikrofon , menjaju svoju frizuru i odeću . Krajder onda ispusti Gardeniu i ona se lomi na komade . Tori i Kira onda uzimaju dijamante sa njihovih ogrlica prijateljstva i zasađuju novi dijamantski cvet Gardenie i Tori napokon održava svoj govor . One se vraćaju na koncert i završavaju ovu priču kao najbolje prijateljice .

TAGOVI:

Barbi - Princeza i pop zvevda
Barbi - Princeza i pop zvevda crtani film
Barbi - Princeza i pop zvevda sinhronizovano na srpski
Barbi - Princeza i pop zvevda na srpskom
Barbi - Princeza i pop zvevda ceo film
Barbi - Princeza i pop zvevda ceo film sinhronizovano na srpski
Barbi - Princeza i pop zvevda crtani film na srpskom
Barbi - Princeza i pop zvevda ceo film na srpskom
Barbi - Princeza i pop zvevda ceo film sinkronizirano na hrvatski
Barbi - Princeza i pop zvevda na hrvatskom
Barbi - Princeza i pop zvevda na bosanskom
Barbi - Princeza i pop zvevda sinhronizovano na bosanski