Barbi - Princeza i seoska devojčica

U neimenovanom kraljevstvu , rođene su istovremeno plava - princeza i brineta - seoska devojčica . Princeza , Ana Marija , žudi za slobodom od svojih kraljevskih dužnosti , posebno kada je ona obaveštena od strane njene majke ( koja je udovica ) , kraljice Ženevjev , da se ona mora udati za bogatog kralja iz obližnjeg kraljevstva , jer je njihova kraljevska riznica blizu bankrota . Seoska devojka , Erika , žudi za drugačijom vrstom slobode , zato što je ona najamni sluga u Madam Šarpinom salonu haljina , otplaćujući radom dugove svojih roditelja , ali sanja o tome da postane pevačica .

Bez znanja kraljevske porodice , kraljevski savetnik Premindžer je poslao svoje podanike Nika i Neka da neko vreme kradu zlato iz kraljevskog rudnika . Premindžer planira da objavi svoje novostečeno bogatstvo kraljici Ženvjev , koji veruje da će mu dozvoliti da oženi princezu Ana Mariju . Kada Premindžer sazna da je kraljici Ženevjev prišao kralj Dominik , sa namerom da oženi Ana Mariju , on naredi Niku i Neku da kidnapuju Ana Mariju , kako bi je on navodno spasio , nadajući se da će mu tako kraljica Ženevjev dati Ana Marijinu ruku , tj. da je oženi .

Ana Marija i njen učitelj , Džulian , su zaljubljeni jedno u drugo , mada oni nisu svesni tih svojih osećanja . Da bi je razveselio , Džulian odlučuje da Ana Mariju odvede u grad . Princeza prelazi put sa Erikom i devojke su šokirane kada vide koliko su identične , jedine razlike između njih su njihova boja kose i mladež u obliku krune na Ana Marijinom desnom ramenu . Devojke postaju prijateljice .

Iste noći , Ana Marija je kidnapovana i lažno pismo je ostavljeno na njenom stolu navodeći da je Ana Marija " pobegla " , da bi izbegla udaju za kralja Dominika . Džulian sumnja da je kidnapovao Premindžer , zato on pita Eriku da zameni princezu , da bi on mogao da spasi pravu Ana Mariju . Erika se slaže sa privremenom prevarom , i iznenađuje Premindžera , kada se pojavi da poželi dobrodošlicu kralju Dominiku . Dominik i Erika se zaljubljuju jedno u drugo , uprkos Erikinom strahu da će biti bačena u tamnicu , kada se otkrije da je ona uljez .

Ana Marija uspeva da pobegne od Premindžerovih ljudi , ali nakon niza događaja ona završava zarobljena od strane Premindžera i bačena u rudnik sa Džulianom , koji je pratio Premindžera . Nakon povratka u dvorac , Premindžer razotkriva Erikinu prevaru i tvrdi da je ona bila u dosluhu sa Džulianom da ubije i zameni pravu princezu . Erika , nije u stanju da dokaže svoje dobre namere , pa je zaključana u maloj ćeliji od strane kraljice . Nakon ubeđivanja svih da je princeza mrtva , Premindžer nagovara kraljicu Ženvjev da se uda za njega , da bi spasila kraljevstvo . Erika uspeva da pobegne iz svoje ćelije i naleće na Dominika , koji joj otkriva da on ne veruje u to da Premindžer govori istinu . Na drugom mestu , Ana Marija i Džulian priznaju jedno drugom svoju ljubav i rade na tome da pobegnu zajedno od mina iz rudnika .

Na kraljičino venčanje , Ana Marija stiže na vreme da zaustavi brak i otkriva Premindžerovu prevaru . Nakon priznanja njenoj majci da ona voli Džuliana i da ne želi da se uda za kralja Dominika , Ana Marija predstavlja kraljici rešenje za kraljevsku nestašicu zlata : kamenje odbačeno od strane rudara , a rudnik ih je pun .

Dominik priznaje svoju ljubav Eriki i pita je da li bi se ona udala za njega . Erika , oslobođena od svog duga prema madam Šarp zahvaljuje Ana Mariji , birajući da ne prihvati brak još uvek , da bi ona ostvarila svoj san - da peva širom sveta . Nakon nekoliko meseci , ona shvata da jedino mesto gde bi ona stvarno volela da peva je tamo gde su njeni prijatelji , i vraća se i udaje za Dominika , dok se Ana Marija udaje za Džuliana , prave dvostruko venčanje .

TAGOVI:

Barbi - Princeza i seoska devojčica
Barbi - Princeza i seoska devojčica crtani film
Barbi - Princeza i seoska devojčica sinhronizovano na srpski
Barbi - Princeza i seoska devojčica na srpskom
Barbi - Princeza i seoska devojčica ceo film
Barbi - Princeza i seoska devojčica ceo film sinhronizovano na srpski
Barbi - Princeza i seoska devojčica crtani film na srpskom
Barbi - Princeza i seoska devojčica ceo film na srpskom
Barbi - Princeza i seoska devojčica ceo film sinkronizirano na hrvatski
Barbi - Princeza i seoska devojčica na hrvatskom
Barbi - Princeza i seoska devojčica na bosanskom
Barbi - Princeza i seoska devojčica sinhronizovano na bosanski