Barbi - Savršen Božić

Barbi i njene sestre planiraju da odu u Njujork , da provedu Božić sa tetkom Milisent . Svaka od njih ima svoj razlog , zbog kojeg bi išle u Njujork - Barbi bi da ide na zaključnu predstavu Brodvejske igre sa tetkom Milisent , Skiper bi da ide na koncert njene prijateljice Zoi , Stejsi bi da ide na klizanje na ledu na Rokerfeler klizalištu , i Čelsi bi želela da hrani morske lavove u zoovrtu u Central Parku . Prvo je sve bilo u redu , ali su onda iznenada morali da slete u Ročester , u Minsoti zato što je dolazila strašna snežna oluja . Barbi i njene sestre nisu imale drugog izbora , nego da odu u Minepolis kolima . Stejsi počinje da se ljuti , zato što je Čelsi imitira , tj. imitira šta ona radi . Barbi obećava njenim sestrama da će one stići u Njujork na vreme , tačno za Božić i pošto im je to rekla ona pokušava da ih odveze tamo . Skiper im pokazuje knjigu ( mapu ) leta , i one se zaustavljaju kod Tanenbaum hotela da prenoće i nailaze na Kristi Klauson , gostioničarku . Ona daje Barbi i njenim sestrama sobu i one odlaze na spavanje .

Barbi obećava njenim sestrama da će one imati savršen Božić . Kada su one zaspale , Barbi govori Kristi da ona ne želi da ih izneveri , i Kristi je teši . Ona ohrabruje Barbi da poželi želju gledajući u zvezdu , i Barbi poželi da ima savršen Božić . Sledećeg jutra , na Badnje veče , Skiper govori svojim sestrama da je njihov let za Njujork otkazan , zbog previše snega .Stejsi i Čelsi su uznemirene . Barbi pokušava da ostane optimista , ali duboko u sebi ona zna to da je Skiper u pravu . Kasnije tog dana , Barbi i njene sestre odlaze napolje da se igraju sa kučićima . Ali iznenada Čelsi nailazi na psa po imenu Rudi , i njih dvoje se zabavljaju sankajući se , dok je prate njene starije sestre . One se sve zabavljaju i shvataju da je za Božić najbitnije biti sa porodicom .

Barbi i njene sestre izlaze i nailaze na krdo irvasa . Jedan irvas ih vodi u štalu , punu umotanih poklona . Na njihovom povratku u hotel , one čuju muziku i nailaze na bend bez pevača . Brajan , jedan od gitarista benda , prepoznaje Skiper iz njenih video blogova i govori joj da bi on voleo da bude jedan ( tj. njegove pesme ) od njenih digitalnih audio fajlova , koji su dostupni na internetu . Barbi dolazi na ideju da na Badnje veče u hotelu naprave koncert Brajanovog benda i Skiperino predstavljanje zajedno .Skiper govori Barbi da ona želi sama da planira svoj šou , i Barbi se slaže sa tim da ona samo pomogne tamo gde ona želi . Kada Skiper postane nervozna zbog organizovanja svog koncerta , ona viče na Čelsi . Slomljenog srca Čelsi odlazi i ostavljajući svoje sestre same .

Skiper kasnije govori Barbi da razlog zbog kojeg nije želela njenu pomoć je zato što se osećala nesigurno , kada je ona poredila sebe sa svojom starijom sestrom . Barbi je teši , posle toga pripreme za šou su zaustavljene , kada Čelsi nestane . Njene sestre su zabrinute i odlaze da je traže . One pronalaze nju u štali i ona je loše volje , ali ipak devojke sve opraštaju jedna drugoj . Stejsi govori Čelsi da ona nju voli , čak i kada ona postane ljuta na svoju mlađu sestru . One odlaze nazad u hotel , da održe koncert . Skiperine sestre joj se pridružuju , dok ona peva sa Brajanovim bendom . Posle koncerta , tetka Milisent stiže , kako bi provela Božić sa devojkama i svi se skupljaju ispred hotela da vide jelku . Barbi i njene sestre odlučuju da će pokušati da odu u Njujork sledećeg Božića .

TAGOVI:

Barbi - Savršen Božić
Barbi - Savršen Božić sinhronizovano na srpski
Barbi - Savršen Božić sinhronizovano na srpski
Barbi - Savršen Božić na srpskom
Barbi - Savršen Božić ceo film
Barbi - Savršen Božić ceo film sinhronizovano na srpski
Barbi - Savršen Božić crtani film na srpskom
Barbi - Savršen Božić ceo film na srpskom
Barbi - Savršen Božić ceo film sinhronizovano na hrvatski
Barbi - Savršen Božić na hrvatskom
Barbi - Savršen Božić na bosanskom
Barbi - Savršen Božić sinhronizovano na bosanski