Barbi - Tajna vrata

Shodno današnjem kraljevstvu , Aleksa je stidljiva , princeza koja voli da čita knjige , a izbegava da obavlja svoje dužnosti , koje su očekivane od osobe njenog čina . Da bi je ohrabrila i podstakla , Aleksina baka joj daje knjigu priča o princezi , koja otkriva da ima magiju . Dok čita knjigu , Aleksa otkriva misteriozna vrata u kraljevskoj bašti . Ona otvara i ulazi kroz ta vrata i iznenada se nađe u zemlji fantazije .

Aleksa upoznaje Nori, vilu kojoj fale njena krila , i Romi , sirenu sa nogama umesto njenog repa . Nori i Romi su oduševljene , zato što kao princeza Aleksa može da obavlja magiju sa štapićem . Njihovo carstvo je pod pretnjom od strane princeze Maluše , razmaženo dete princeza koja je rođena bez magije i zato ona silom uzima magiju iz svih bića . Aleksa je došla na proplanak gde su se vile, sirene i jednorozi skrivali od Maluše . Tu je , Aleksa polako naučila da koristi svoj štapić . Međutim, ona ne može vratiti Nori i Romi njihov originalni oblik , tj. Nori krila , a Romi njen rep , jer je njihova magija zarobljena u Malušinom žezlu .

Grupa saznaje da Maluša pokušava da pronađe kraljicu jednoroga , koja je najmagičnije stvorenje u toj oblasti . Aleksa , Nori i Romi putuju do kraljice jednoroga , nadajući se da će je zaštiti , ne znajući da su nesvesno doveli Malušu i njene miljenike pravo do nje . Maluša hvata kraljicu jednoroga , a Nori i Romi joj odvraćaju pažnju , tako da Aleksa može da pobegne . Dok beže , Aleksa otkriva prolaz nazad u njen svet , ali odlučuje da ostane i pomogne .

Aleksa , Nori i Romi odlaze u Malušinu palatu , gde su one postale svedoci toga kada je Maluša praznila svu magiju iz jednoroga u svoje žezlo . Aleksa se suočava sa Malušom , izjavljujući da je ona takođe princeza , što izaziva Malušu da se upusti u magičnu bitku dokazivanja ko je bolja princeza . Tokom borbe , Aleksa shvata da se Malušino žezlo lomi od svog magičnog sadržaja . Aleksa dobrovoljno omogućava Maluši da ukrade svu njenu magiju , što prouzrokuje da Malušino žezlo eksplodira , oslobađajući svu svoju magiju . Maluša je ponovo bezopasna , i Aleksa, koja sada može da izvrši magiju bez štapića , vraća svu magiju njihovim pravim vlasnicima .

Nakon obećanja da će uskoro opet doći u posetu , Aleksa se vraća u svoje kraljevstvo , sa više samopouzdanja , i spremnija da učestvuje u svojim dužnostima princeze . Što se tiče Maluše , njeni roditelji su se vratili sa svog odmora i grdili je zbog pokušaja da ponovo preuzme kraljevstvo .

TAGOVI:

Barbi - Tajna vrata
Barbi - Tajna vrata sinhronizovano na srpski
Barbi - Tajna vrata na srpskom
Barbi - Tajna vrata ceo film
Barbi - Tajna vrata ceo film sinhronizovano na srpski
Barbi - Tajna vrata crtani film na srpskom
Barbi - Tajna vrata ceo film na srpskom
Barbi - Tajna vrata ceo film sinkronizirano na hrvatski
Barbi - Tajna vrata na hrvatskom
Barbi - Tajna vrata na bosanskom
Barbi - Tajna vrata sinhronizovano na bosanski