Barbi - U svetu vila

Barbi je na premijeri svog najnovijeg filma , kada njena rivalka i ko-zvezda , Rakel , zgazi na haljinu, ona se cepa . Njeni stilisti , Keri i Tejlor , koriste magiju da je poprave . Kristal , fotograf , pozdravlja Keri i Tejlor i , slikajući poslednju sliku Kena , odlazi nazad u Glos Anđeles . Kristal pokazuje princezi Gracieli slike , koje je ona slikala na premijeri . Ona daje princezi ljubavni napitak , koji , zbog efekata , menja boju njenih očiju - umesto plavih postaju ljubičaste . Nakon toga , Kristal pokazuje princezi sliku Kena , koju je ona slikala i Graciela se odmah zaljubljuje u njega .

Sledećeg dana u restoranu Voli , Barbi se suprotstavlja Rakel zbog incidenta sa haljinom ( kada joj je Rakel zgazila na haljinu ) . Princeza Graciela , Kristal , i dve vile pomoćnice se pojavljuju i kidnapuju Kena . Keri i Tejlor šire svoja krila i pokušavaju da zaustave princezu da ne bi kidnapovala Kena , ali portal za Glos Anđeles se zatvara pre nego što one uspeju da uđu . Stilistkinje pokušavaju da odvrate Rakel i Barbi od činjenice da su upravo videle vile , ali na kraju ipak priznaju svoje postojanje , tj. da su vile . U međuvremenu , u Glos Anđelesu , Ken i princeza stižu u kraljevsku palatu , gde oni sreću Zejna , Gracielinog dečka . Zejn je uvređen , jer se Graciela zainteresovala za novu ljubav i zbog toga on izaziva Kena na tri duela .

Barbi , Rakel i vile odlaze u prodavnicu odeće , gde se one uključuju u metodu letenja , što ih dovodi na vrh Ajfelove kule u Parizu . Vile otkrivaju to da je Liliana Roksel , modna kritičarka , najstarija i najmudrija vila , koja živi na Zemlji , što znači da ona može izgledati kao da je u ranim tridesetim godinama , a može biti stara 130 godina . Nakon što su one stigle kod Liliane kući , ona ih obaveštava da je princeza Graciela pod čarolijom ljubavnog napitka . Ona daje Barbi napitak koji će vratiti princezu u normalu , ako ga ona prospe iznad njene ( Gracieline ) glave .

Barbi , Rakel , Tejlor i Keri su krenule magičnim pegazima do Glos Anđelesa , gde oni prolaze između Strahonada da bi došle do Palate . One se maskiraju u kuvarice , da bi pokušale da otkriju princezi Gracieli istinu o ljubavnom napitku , koji joj je dala Kristal ; međutim , Kristal otkriva Tejlor i Keri , tako što prepoznaje Tejlorine cipele , i princeza ih zaključava sve četiri ( Barbi , Rakel ,Keri i Tejlor ) u svere besa . Barbi i Rakel razgovaraju i konačno shvataju od čega je počeo njihov nesporazum i rivalstvo . One se izvinjavaju jedna drugoj i postaju prijateljice . Njihovo pomirenje i novo prijateljstvo pretvara kavez ( sveru besa ) u prava krila , a one sada shvataju da im opraštanje omogućava da lete . Njih dve onda odlaze da spreče venčanje između Graciele i Kena , tako što će odvratiti pažnju prisutnih i princeze . Konačno , Barbi prosipa napitak iznad Graciele , vraćajući princezu u normalno stanje . Graciela shvata da je Kristal bila ta koja joj je dala ljubavni napitak i izvinjava se zbog nesporazuma . Na nagovor Barbi i Rakel , ona otvara kavez ( sveru besa ) i pušta Tejlor i Keri , a tri vile opraštaju međusobno jedna drugoj . Graciela onda kažnjava Kristal čišćenjem posle ceremonije , i odlazi da se uda za Zejna .

Posle venčanja , Graciela govori Barbi i Rakel da će njihova krila nestati , kada se one i Ken vrate u ljudski svet , a onda se ponovo pojaviti kada požele da dođu u Glos Anđeles . Rakel , međutim , ne obećava Gracieli da će čuvati tajnu o postojanju Glos Anđelesa i vila . Vile bacaju čarobni prah za spavanje na njih . Sledećeg jutra , Barbi se budi , ne sećajući se ni Glos Anđelesa , ni vila ; ona počinje da misli da je to bio san . Ipak , ona i Rakel su sada prijateljice , i njihovi umovi su sada čisti listovi papira . Keri i Tejlor im govore ( dok vešto izbegavaju spominjanje proteklih događaja ) , da su se ponovo spojile , tj. čule sa starom prijateljicom i da se vraqćaju u svoj rodni grad ( Glos Anđeles ) . Svi se pozdravljaju i sve počinje iznova .

TAGOVI:

Barbi - U svetu vila
Barbi - U svetu vila sinhronizovano na srpski
Barbi - U svetu vila na srpskom
Barbi - U svetu vila ceo film
Barbi - U svetu vila ceo film sinhronizovano na srpski
Barbi - U svetu vila crtani film na srpskom
Barbi - U svetu vila ceo film na srpskom
Barbi - U svetu vila ceo film sinkronizirano na hrvatski
Barbi - U svetu vila na hrvatskom
Barbi - U svetu vila na bosanskom
Barbi - U svetu vila sinhronizovano na bosanski