Mala sirena (drugi deo)

Ariel i Erik slave rođenje njihove ćerke Melodi na brodu na moru. Arielin otac Kralj Triton poklanja Melodi čarobni medaljon. Zabavu prekida Morgana, sestra preminule Ursule, koja preti da će povrediti Melodi. Ariel i Erik rade zajedno na tome da osujete Morganin plan. Plašeći se Morgane i sećajući se Ursule, Ariel odlučuje da Melodi uskrati svo znanje o morskom svetu. Medaljon je bačen u more, a masivni zid je izgrađen da bi odvojio kraljevski dvorac od mora.

Dvanaest godina kasnije, Melodi i dalje ne zna ništa o nasleđu svoje majke kao sirene i zabranjeno joj je da ulazi u more. Međutim, ona se redovno iskradala iz dvorca da bi plivala u moru i jednog dana pronalazi svoj medaljon. Videvši svoje ime na medaljonu Melodi se suprotstavlja svojoj majci i, frustrirana odbijanjem svoje majke da odgovori na njena pitanja, Melodi uzima čamac i plovi daleko od kuće. Njeni roditelji uskoro primećuju da je ona nestala, i Triton koristi svoju magiju da transformiše Ariel ponovo u sirenu, da bi ona mogla da traži Melodi.

Melodi mame da Morganinog staništa njeni miljenici, Kloak i Dager, i Morgana koristi ostatke Ursuline magije da privremeno transformiše Melodi u sirenu. Morgana kaže da će transformacija biti trajna ako Melodi može nabaviti Trozubac, za koji tvrdi da joj je ukrao Triton. Melodi uspeva da ukrade Trozubac i vraća se kod Morgane. Ariel pokušava da zaustavi Melodi, ali pre nego što ona uspe da joj objasni da je Morgana zla, Melodi daje Trozubac Morgani. Kada je dobila Trozubac, Morgana otkriva svoje prave namere i zgrabi Ariel sa svojim pipkom i drži je kao taoca.

Morgana koristi magiju trozupca da zavlada okeanom, podižući se na površinu, kako bi likovala. Skotl, Triton, Sebastijan i Erik stižu, i nastaje borba protiv Morgane i njenih miljenika. Melodi uspeva da zgrabi Trozubac i baca ga nazad Tritonu penjući se na liticu, na kojoj stoji Morgana i prikrade se do nje. Triton koristi svoj Trozubac da pretvori Morganu u santu leda, koja tone pod vodom. Melodi se sastaje sa svojom porodicom, i Triton nudi svojoj unuci opciju da postane trajno sirena. Umesto toga, ona koristi trozubac da sruši zid koji razdvaja njenu kuću od mora, ujedinjujući time ljude i sirene.

TAGOVI:

Mala sirena (drugi deo)
Mala sirena (drugi deo) crtani film
Mala sirena (drugi deo) sinhronizovano na srpski
Mala sirena (drugi deo) na srpskom
Mala sirena (drugi deo) ceo film
Mala sirena (drugi deo) ceo film sinhronizovano na srpski
Mala sirena (drugi deo) crtani film na srpskom
Mala sirena (drugi deo) ceo film na srpskom
Mala sirena (drugi deo) ceo film sinkronizirano na hrvatski
Mala sirena (drugi deo) na hrvatskom
Mala sirena (drugi deo) na bosanskom
Mala sirena (drugi deo) sinhronizovano na bosanski