Moj mali Poni

Radnja se dešava nakon završetka treće sezone crtane serije. Nova princeza Tvajlajt Sparkl sa njenim prijateljicama iz ponivila ide u Kristalno Carstvo, kako bi otišla na zbor princeza, na kojem će takođe prisustvovati i ostale princeze: Kejdens, Luna i Selestija. Te noći, bivša učenica princeze Selestije, Sanset Simer, dolazi da ukrade Tvajlajtinu krunu, element čarolije. Nakon jurnjave u zamku, Sanset sa krunom prolazi kroz ogledalo. Princeze saopštavaju da to ogledalo vodi do sasvim drugog sveta, o kojem ni one same ne znaju ništa. Princeza Selestija naređuje Tvajlajt da ode u taj svet i povrati krunu, ali da to mora učiniti sama. Dok je ulazila u portal, Spajk iznenada skače i ulazi u drugi svet zajedno sa Tvajlajt.

U drugom svetu Tvajlajt se pretvara u ljudsko biće, dok se Spajk pretvara u psa. Tvajlajt istražuje Kanterlotsku školu koja izgleda skoro identično kao Ekvestrija, tamo upoznaje pet novih prijateljica (takođe njene prijateljice u Ekvestriji), koje se ponovo spajaju posle njihovog prekida prijateljstva. Sanset Simer im je uništila prijateljstvo lažima. Tvajlajt se prijavljuje na festival, pokušavajući da pobedi, i da vrati krunu. Ali to mora učiniti što pre, jer će se portal zatvoriti i otvoriti tek za trideset meseci. Sanset Simer izblamirala je Tvajlajt, i njene novostečene prijateljice je pokušavaju spasiti. Spasile su njen ugled, i takođe joj pomažu u osvajanju glasova na jesenjem festivalu, a i oko Sansetinog bivšeg dečka Fleša Sentrija.

Tvajlajt pobeđuje, ali Sanset krade krunu nakon njene pretnje da će uništiti portal. Sanset se transformiše u demona i sve tinejdžere pretvara u tinejdž demone, koji će joj pomoći da zavlada Ekvestrijom. Kada Sanset napada Tvajlajt, njene drugarice dolaze da je spase. Čarolija krune se aktivira i daje im trenutnu čaroliju svih osobina ponija. Tvajlajt ostatak slobodnog vremena provodi na proslavi, a kada se sa Spajkom vratila kroz portal, vratili su se u svoje prvobitne forme.

TAGOVI:

Moj mali Poni
Moj mali Poni sinhronizovano na srpski
Moj mali Poni sinhronizovano na srpski
Moj mali Poni na srpskom
Moj mali Poni ceo film
Moj mali Poni ceo film sinhronizovano na srpski
Moj mali Poni crtani film na srpskom
Moj mali Poni ceo film na srpskom
Moj mali Poni ceo film sinhronizovano na hrvatski
Moj mali Poni na hrvatskom
Moj mali Poni na bosanskom
Moj mali Poni sinhronizovano na bosanski