Plodi - Policijski auto u poteri

Plodi je policijski auto, zadužen da čuva red u svom gradu. Sada će dobiti zadatak važniji od svih – da zaštiti novu atrakciju parka prirode, mamu orla retke vrste i njeno jaje. Stvari se komplikuju kada dve šarmantne žene lopovi ukradu mamu orla, a u jednu od kradljivica se zaljubi policajac Ričard.

Plodi je šarmantan auto s kojim je lako i divno provoditi vreme. On je detinjast, impulsivan i sve što radi, radi punim srcem i trudi se svim snagama da svoj posao obavi najbolje što ume. U isto vreme je hrabar i voli da se igra, a onda kada pronađe orlovo jaje ispod svoje haube, zaista mu je dozvoljeno da čini kako misli da je najbolje, jer nije lako brinuti o orliću koji odrasta misleći da je auto.

Film ,,Hrabri autić Plodi” zasniva se na priči o omiljenom junaku koji je u Norveškoj bio neizbežan deo dečije kulture skoro tri decenije. Lik Plodija stvorio je policajac Age Magnusen sredinom osamdesetih, o ovo ostvarenje je zapravo nastavak filma iz 2010. godine. Radnja je smeštena na severu Norveške, u regionu koji ne samo da je čuven po magičnoj severnoj svetlosti, već i po neverovatnom zalasku sunca i tom veoma posebnom, toplom letnjem svetlu.

Prema rečima reditelja Rasmusa A. Sivertsena, divni predeli su poslužili kao inspiracija: ,,Uložili smo dodatne napore kako bismo stvorili taj veoma poseban pejzaž i osvetljenje koje postoji u ovom regionu, a to je celom filmu dalo jedan egzotičan i drugačiji nivo”

TAGOVI:

Plodi - Policijski auto u poteri
Plodi - Policijski auto u poteri crtani film
Plodi - Policijski auto u poteri sinhronizovano na srpski
Plodi - Policijski auto u poteri na srpskom
Plodi - Policijski auto u poteri ceo film
Plodi - Policijski auto u poteri ceo film sinhronizovano na srpski
Plodi - Policijski auto u poteri crtani film na srpskom
Plodi - Policijski auto u poteri ceo film na srpskom
Plodi - Policijski auto u poteri ceo film sinkronizirano na hrvatski
Plodi - Policijski auto u poteri na hrvatskom
Plodi - Policijski auto u poteri na bosanskom
Plodi - Policijski auto u poteri sinhronizovano na bosanski