Braća kret - Trka za disk nilskog konja

Radnja serije je o dva brata koja vole životinje. Poznati su po celim svetom kao „Braća Kret”. Oni spašavaju životinje od zlikovaca. To postižu uz pomoć Avive Korkovado koja pravi specijalne diskove životinja za moćna odela, Koki koja radi za kompjuterom i Džimija koji im pomaže u specijalnim dostavama...

Martin Kret - ima plavu kosu i plave oči, uvek nosi plavo, a i plavo mu je omiljena boja. Voli da naziva životinje raznim imenima. Četiri godine je stariji od Krisa.

Kris Kret - ima braon kosu i braon oči, njegova omiljena boja je zelena. Sasvim je drugačiji nego Martin. Mlađi je četiri godine Martina.

Aviva Korkovado - ima braon pravu kosu i sive oči. Uvek nosi žutu trenerku sa dijagonalnim plavim crtama na rukavima i plave trenerke. Ona je glavna u Tortugi odmah posle Krisa i Martina. Koki - je afro-amerikanka. Ima crnu kosu i braon oči i uvek nosi crnu majicu sa crvenim rukavima i belom zvezdom na grudima. Ima crnu kosu i afro frizuru. Džimi - ima crvenu kosu i plave oči. On je veliki sladokusac i obožava da igra video-igre. Uvek nosi sivo kao i njegov omiljen lik iz video-igara.

Zakari Zak Varmatek - je robotski stručnjak. Išao je na kurs robotike zajedno sa Avivom. Ima jako svetao ten i crnu kosu. Donita Donata - je veliki stručnjak za modu i modni kreator. Pravi narukvice, broševe i modne detalje od životinja. Martina obično zove Martino

Gurman je veliki kuvar i voli da kuva retke životinje. Sam nalazi sastojke, i nikad ne kuva isto jelo dva puta. Dabio je asistent Donite Donate. Ima plavu kosu.

Braća kret - Trka za disk nilskog konja
Braća kret - Trka za disk nilskog konja sinhronizovano na srpski
Braća kret - Trka za disk nilskog konja na srpskom
Braća kret - Trka za disk nilskog konja ceo crtani
Braća kret - Trka za disk nilskog konja ceo crtani sinhronizovano na srpski
Braća kret - Trka za disk nilskog konja crtani crtani na srpskom
Braća kret - Trka za disk nilskog konja ceo crtani na srpskom
Braća kret - Trka za disk nilskog konja ceo crtani sinkronizirano na hrvatski
Braća kret - Trka za disk nilskog konja na hrvatskom
Braća kret - Trka za disk nilskog konja na bosanskom
Braća kret - Trka za disk nilskog konja sinhronizovano na bosanski