Pingvini sa Madagaskara - Duhovi u Zoo Vrtu

Major, Kovalski, Vojnik i Riko su četiri pingvina iz njujorškog zoološkog vrta. Oni su obučeni specijalnim veštinama, borilačkim i raznim drugim, pomoću kojih održavaju red u vrtu! Njihov najveći neprijatelj je otkačeni majmun -Džulijen, samoproklamovini kralj lemura i njegovi potčinjeni majmuni Moris i Mort, koji žele samo da se glupiraju i ne poštuju nikakva pravila! Za Majora nema nerešivih problema, a iza svake slučajnosti on pronalazi zaveru! Vojničkom disciplinom pokušava da kontroliše ostale pingvine, ali i druge stanovnike zoološkog vrta, mada to ne ide baš uvekl od ruke. Vojnik je najmlađi i najemotivniji, brzo se oduševi, ali isto tako i rastuži. Kovalski je najpametniji i kada god Majoru zatreba bilo kakav izum ili analiza situacije, on mu se prvi nađe od pomoći, mada neretko nema pojma o čemu govori. Riko je totalno otkačen, neobuzdan i nepredvidiv. Nije baš najspretniji na jeziku, ali je majstor borilačkih veština. Konačno, njihov zakleti protivnik je autoritarni majmun Džulijen, samoproklamovani Kralj Lemura, čiji je jedini cilj da se svi u svakom trenutku provode i ne poštuju nikakav pravila, osim, narvno, njegovih.

Serija je rađena u perfektnoj kompjuterskoj animaciji i obiluje kako gegovima tako i verbalnim humorom, a svi likovi su neodoljivo ljupki, smešni i šarmantni. ‘Pingvini sa Madagaskara’ su u Americi brzo stekli veliku popularnost, a pilot epizodu gledalo je preko 6 miliona ljudi, trenutno se sa velikim uspehom prikazuje u još 10 zemalja.

Major - je glavni pingvin pingvinske armije. Mrzi lemure, i naređuje svima. Voli da daje nadimke lemurima. Najčešće Džulijana zove Reponja, a Smora Tužnooki.

Kovalski - je pingvin naučnik, on je najpametniji pingvin na svetu. Izmišlja izume koji na kraju budu opasni po celu planetu i čitav svemir. On je drugi u ovoj četi.

Riko - voli da sve stvari diže u vazduh. Njegova omiljena reč je Kabum. Njegovi omiljeni zvuci su zvuci bombe i dinamita. On je treći u ovoj pingvinskoj četi.

Vojnik - je po činu najslabiji u četi. Zove se Vojnik, on je vojnik i kad poraste biće vojnik. Veoma je dobar, pravedan, sladak i mazan. Voli da gleda ’Jednoroge’ u 08 h ujutru. Četvrti je u četi.

Kralj Džulijan XIII - prstenorepi lemur koji misli da je kralj, i da je lemur plave krvi. Moris i Smor su njegove sluge. On se podsmeva pingvinima. Stalno traži pomoć od pingvina. Ne veruje u boga, on veruje u duhove neba. Kako on kaže, njegov ritam je u njegovoj guzi i voli da kako on to zove ,,kongaga’’

Moris - je Aj-aj lemur. Glavni je Džulijanov sluga. Voleo bi da se otarasi Džulijana. Prilikom služenja, uvek se trudi da mu napakosti, ali mu to ne ide, i dobije još više posla.

Smor - mišiji lemur koji voli stopala kralja Džulijana i voli Džulijana samo zbog stopala. Sve što Džulijan predloži on kaže da mu se to sviđa ili da voli taj predmet. On je najmlađa i najgluplja životinja u zoološkom vrtu.

Marlena - je patuljasta vidra, drugarica pingvina i lemura. Ne voli baš sve vojne operacije koje izmisle pingvini. Ne trpi previše lemure. Rođena je u zatočeništvu i zbog toga uvek podivlja kad se nađe izvan zoo vrta.

Žile (Živorad) - Žile je nema šimpanza. Ne ume da govori i komunicira pokretima ruke. On je jedina životinja koja zna čitati u Zoo-Vrtu.

Hasa - je šimpanza koja prevodi ostalim životinjama Žiletove pokrete kad treba nešto da se pročita. Živi u istoj nastambi kao i Žile.

Pingvini sa Madagaskara - Duhovi u Zoo Vrtu
Pingvini sa Madagaskara - Duhovi u Zoo Vrtu sinhronizovano na srpski
Pingvini sa Madagaskara - Duhovi u Zoo Vrtu na srpskom
Pingvini sa Madagaskara - Duhovi u Zoo Vrtu ceo film
Pingvini sa Madagaskara - Duhovi u Zoo Vrtu ceo film sinhronizovano na srpski
Pingvini sa Madagaskara - Duhovi u Zoo Vrtu crtani film na srpskom
Pingvini sa Madagaskara - Duhovi u Zoo Vrtu ceo film na srpskom
Pingvini sa Madagaskara - Duhovi u Zoo Vrtu ceo film sinkronizirano na hrvatski
Pingvini sa Madagaskara - Duhovi u Zoo Vrtu na hrvatskom
Pingvini sa Madagaskara - Duhovi u Zoo Vrtu na bosanskom
Pingvini sa Madagaskara - Duhovi u Zoo Vrtu sinhronizovano na bosanski