Traktor Tom - Zec

Traktor Tom živi na farmi koja je puna maštovitih priča i šarenih likova koji se međusobno druže i igraju ali i marljivo rade poslove na farmi.

Likovi:

Tom, Fi, Matt, Rev, Prudey, Buzz, Wheezy, Riff, Winnie, Snicker, Whack, Bach, Mo, Kokoši, Ovce, Rora, Dusty

Tom: Brižni crveni traktor koji je optimističan i uvek pokušava rešiti probleme njegovih prijatelja. Nekad se boji u mraku.

Wheezy: Farmin spori, stari i veliki kombajn koji uživa pričati priče u prvoj sezoni i voli biti u štali, koja je, tako reći, dom svim prevoznim sredstvima.

Buzz: Mladi i neiskusni plavi i žuti motor koji za sebe kaže da je premali. Voli da se uvaljuje u neprilike sa Snickerom u prvoj sezoni, ali je takođe Tomov najbolji prijatelj.

Rev: Veliki ljubičasti kamionet koji pripada Mattu, a najviše voli da pobeđuje, pogotovo u utrkama. Nije zločinac, ali se nekad tako ponaša. Dobar je Tomov prijatelj.

Rora: Upoznajemo je na početku druge sezone kao ružićasti motor koji je zamenio Buzza na mestu Fiinog vozača. Vrlo je energična i dobra prijateljica od Dusty i ima male svađice s Revom.

Dusty: Upoznajemo je u drugoj sezoni kao žuti i narandžasti helikopter. Nije jedna od običnih prevoznih sredstava jer jedina leti, ali je energična i prijateljski nastrojena.

Fi: Vlasnica Springfill farme, nosi ružićastu majicu i kapu, i plave tregerice sa žutim cvetićem na dnu, i ima plavu kosu. Potreban joj je samo jedan zaposlenik, a to je Matt, zato što poseduje veoma malu farmu.

Traktor Tom - Zec
Traktor Tom - Zec sinhronizovano na srpski
Traktor Tom - Zec na srpskom
Traktor Tom - Zec ceo crtani
Traktor Tom - Zec ceo crtani sinhronizovano na srpski
Traktor Tom - Zec crtani crtani na srpskom
Traktor Tom - Zec ceo crtani na srpskom
Traktor Tom - Zec ceo crtani sinkronizirano na hrvatski
Traktor Tom - Zec na hrvatskom
Traktor Tom - Zec na bosanskom
Traktor Tom - Zec sinhronizovano na bosanski